Zábava na Šumavě.
+420 604 733 804

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje objednatele, resp. příjemce těchto služeb potřebné pro komunikaci s těmito osobami, budou použity výhradně pro účely plnění uzavřené smlouvy, včetně rezervace služeb (aktivit) nebo jejích změn. Objednatel, příp. příjemce služeb projevuje spolu se souhlasem s těmito Všeobecnými obchodními podmínkami i souhlas s užitím jeho osobních údajů v rozsahu kontaktních údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa) pro potřeby plnění smlouvy a dále pro účely vnitřních rozborů a analýz.

V případě, kdy je příjemcem služeb osoba odlišná od objednatele, mohou být její osobní údaje použity pouze pro účely splnění smlouvy, k jakémukoliv dalšímu zpracování jejích osobních údajů je nutný její výslovný souhlas.

Objednatel, případně třetí osoba, v jejíž prospěch je smlouva uzavřena, má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zároveň má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli písemně odvolat. Osobní údaje zákazníků jsou uchovávány v souladu s obecně závaznými právními předpisy České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů (zákon číslo 101/2000 Sb. v platném znění). Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu poskytovatele služeb a nejsou poskytovány třetím osobám. Výjimku představují externí dodavatelé služeb, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, nutném pro splnění smlouvy. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Objednatel či příjemce služeb projevuje spolu se souhlasem s těmito Všeobecnými obchodními podmínkami i souhlas se zasíláním informací o připravovaných aktivitách poskytovatele služeb (tj. slevách, akcích apod.).

Poskytovatel služeb vyhodnocuje pro statistické účely informace o užívání internetových stránek www.zazitkynasumave.cz (např. počet uživatelů navštěvujících tyto stránky, odkud byl vstup na internetové stránky učiněn). Tyto informace jsou pouze číselné (bez osobních údajů) a budou použity pro potřeby vnitřních rozborů a analýz za účelem zlepšení kvality internetových stránek poskytovatele služeb.

Veškeré materiály a informace na stránkách poskytovatele služeb jsou výhradně duševním vlastnictvím této společnosti nebo osob s ním spolupracujících. Tyto materiály a informace nesmí být jakkoliv použity nebo upravovány bez souhlasu poskytovatele služeb.

Internetové stránky poskytovatele služeb mohou obsahovat odkazy na jiné internetové stránky třetích osob; poskytovatel služeb není odpovědný za obsah takových internetových stránek a za služby na nich nabízené.

Proč OFFPARK

Zábava na Šumavě

Jsme majiteli a provozovateli parků i veškerého vybavení, které pravidelně prochází revizemi a kontrolami. Unikátní prostředí Šumavy, které doslova nabíjí pozitivní energií a kam se budete chtít vracet. Máme zkušenosti, jubilejní 10. sezona a za námi desítky skupinových akcí, které jsme si užili s vámi. Volnočasové aktivity pomáhají ke zlepšení či posílení vztahů uvnitř kolektivu nenásilnou formou. Každý program je pro nás unikátní, sestavujeme jej dle vašich individuálních preferencí a možností. Naším cílem je váš komfort během aktivit, pomůžeme vám s ubytováním, cateringem, fotodokumentací či doplňkovými aktivitami…

…a hlavně baví nás, bavit vás!

Naši partneři

Mercedes Benz
High Point

Nabízené aktivity na Šumavě

Vyberte si aktivitu a místo

Lanový park Sušice

Chcete si aktivně odpočinout a poznat co ve Vás je?

Dětský lanový park Sušice

Vaše ratolesti si vyzkouší sebepřekonávání a zábavu.

Terénní koloběžky

Pětikilometrový sjezd s převýšením 370m? Na koloběžce?

Lanový park Prášily

Chcete si užít opravdovou lesní zábavu?

Dětský lanový park Prášily

Přijďte vyzkoušet lanovou cestu pro děti.

Lanový park Modrava

Protáhněte si tělo a prověřte svou lezeckou dovednost.

Dětský lanový park Modrava

Nechte své děti překonat 12 hravých překážek a tarzaní jízdu.

Paintball Sušice

Strategie, taktika, tlukot srdce a hlavně ohromná zábava.

In-line bruslení

In-line bruslení na Šumavě je jízda po zbrusu novém asfaltovém povrchu.

Firemní a skupinové akce

Na všech našich aktivitách Vám připravíme program na míru.

Lanový park pro skupinu

Na všech našich aktivitách Vám připravíme program na míru.

Připravíme Vám program na míru
Vhodné pro firmy a větší skupiny

Kontaktujte nás

Těšíme se nashledanou

Captcha

Offpark Sušice, Hotel Fuferna, Na Fufernách, 342 01 Sušice

basecamp@offpark.cz

+420 604 733 804

Mgr. Jiří Jeřábek M.A.

Kontaktní osoba:

Mgr. Jiří Jeřábek M.A.

manager provozu

basecamp@offpark.cz

Korespondeční adresa:

Offpark s.r.o.
Janovice 18
34201 Dlouhá Ves
IČ: 27995577, DIČ: CZ27995577
Spol. je zap. u KS v Plzni odd. C vl. 20615

Provozní doba

1. červen – 31.srpen (Po – Ne, 10 – 17 h)
květen, září a řijen (So – Ne, 10 – 16 h)
Telefon - skoro 24 / 7 dní v týdnu

Přihlaste se k odběru novinek Offpark

Mějte přehled o našich akcích a mimořádných nabídkých. Váš e-mail je u nás v bezpečí - nespamujeme. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.

Ochrana osobních údajů | Obchodní podmínky
© 2019 Offpark