Zábava na Šumavě.
+420 604 733 804

Ochrana osobních údajů

Osobní údaje objednatele, resp. příjemce těchto služeb potřebné pro komunikaci s těmito osobami, budou použity výhradně pro účely plnění uzavřené smlouvy, včetně rezervace služeb (aktivit) nebo jejích změn. Objednatel, příp. příjemce služeb projevuje spolu se souhlasem s těmito Všeobecnými obchodními podmínkami i souhlas s užitím jeho osobních údajů v rozsahu kontaktních údajů (jméno, příjmení, telefonní číslo, email a adresa) pro potřeby plnění smlouvy a dále pro účely vnitřních rozborů a analýz.

V případě, kdy je příjemcem služeb osoba odlišná od objednatele, mohou být její osobní údaje použity pouze pro účely splnění smlouvy, k jakémukoliv dalšímu zpracování jejích osobních údajů je nutný její výslovný souhlas.

Objednatel, případně třetí osoba, v jejíž prospěch je smlouva uzavřena, má právo přístupu ke svým osobním údajům a právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům. Zároveň má právo svůj souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoli písemně odvolat. Osobní údaje zákazníků jsou uchovávány v souladu s obecně závaznými právními předpisy České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů (zákon číslo 101/2000 Sb. v platném znění). Veškeré údaje získané od zákazníků jsou užívány výhradně pro vnitřní potřebu poskytovatele služeb a nejsou poskytovány třetím osobám. Výjimku představují externí dodavatelé služeb, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, nutném pro splnění smlouvy. Osobní údaje zákazníků jsou plně zabezpečeny proti zneužití. Data jsou uchovávána a nejsou sdílena s aplikacemi třetích osob. Objednatel či příjemce služeb projevuje spolu se souhlasem s těmito Všeobecnými obchodními podmínkami i souhlas se zasíláním informací o připravovaných aktivitách poskytovatele služeb (tj. slevách, akcích apod.).

Poskytovatel služeb vyhodnocuje pro statistické účely informace o užívání internetových stránek www.zazitkynasumave.cz (např. počet uživatelů navštěvujících tyto stránky, odkud byl vstup na internetové stránky učiněn). Tyto informace jsou pouze číselné (bez osobních údajů) a budou použity pro potřeby vnitřních rozborů a analýz za účelem zlepšení kvality internetových stránek poskytovatele služeb.

Veškeré materiály a informace na stránkách poskytovatele služeb jsou výhradně duševním vlastnictvím této společnosti nebo osob s ním spolupracujících. Tyto materiály a informace nesmí být jakkoliv použity nebo upravovány bez souhlasu poskytovatele služeb.

Internetové stránky poskytovatele služeb mohou obsahovat odkazy na jiné internetové stránky třetích osob; poskytovatel služeb není odpovědný za obsah takových internetových stránek a za služby na nich nabízené.

Proč OFFPARK

Zábava na Šumavě

Jsme majiteli a provozovateli parků i veškerého vybavení, které pravidelně prochází revizemi a kontrolami. Unikátní prostředí Šumavy, které doslova nabíjí pozitivní energií a kam se budete chtít vracet. Máme zkušenosti, jubilejní 10. sezona a za námi desítky skupinových akcí, které jsme si užili s vámi. Volnočasové aktivity pomáhají ke zlepšení či posílení vztahů uvnitř kolektivu nenásilnou formou. Každý program je pro nás unikátní, sestavujeme jej dle vašich individuálních preferencí a možností. Naším cílem je váš komfort během aktivit, pomůžeme vám s ubytováním, cateringem, fotodokumentací či doplňkovými aktivitami…

…a hlavně baví nás, když se bavíte vy!

Naši partneři

Česká pojišťovna
Mercedes Benz

Nabízené aktivity na Šumavě

Vyberte si aktivitu a místo

Lanový park Sušice

Chcete si aktivně odpočinout a poznat co ve Vás je?

Dětský lanový park Sušice

Vaše ratolesti si vyzkouší sebepřekonávání a zábavu.

Terénní koloběžky

Pětikilometrový sjezd s převýšením 370m? Na koloběžce?

Lanový park Prášily

Chcete si užít opravdovou lesní zábavu?

Dětský lanový park Prášily

Přijďte vyzkoušet lanovou cestu pro děti.

Lanový park Modrava

Protáhněte si tělo a prověřte svou lezeckou dovednost.

Dětský lanový park Modrava

Nechte své děti překonat 12 hravých překážek a tarzaní jízdu.

Paintball Sušice

Strategie, taktika, tlukot srdce a hlavně ohromná zábava.

In-line bruslení

In-line bruslení na Šumavě je jízda po zbrusu novém asfaltovém povrchu.

Let balónem

Jako opravdoví světoběžníci nemusíte zrovna přeletět oceán.

Firemní a skupinové akce

Na všech našich aktivitách Vám připravíme program na míru.

Připravíme Vám program na míru
Vhodné pro firmy a větší skupiny

Kontaktujte nás

Těšíme se nashledanou

Captcha

Offpark Sušice, Hotel Fuferna, Na Fufernách, 342 01 Sušice

basecamp@offpark.cz

+420 604 733 804

Mgr. Jiří Jeřábek M.A.

Kontaktní osoba:

Mgr. Jiří Jeřábek M.A.

manager provozu

basecamp@offpark.cz

Korespondeční adresa:

Offpark s.r.o.
T.G.Masaryka 153
34201 Sušice
IČ: 27995577, DIČ: CZ27995577
Spol. je zap. u KS v Plzni odd. C vl. 20615

Provozní doba

1. červen – 31.srpen (Po – Ne, 10 – 17 h)
duben, květen, září a řijen (So – Ne, 10 – 16 h)
Telefon - skoro 24 / 7 dní v týdnu

Přihlaste se k odběru novinek Offpark

Mějte přehled o našich akcích a mimořádných nabídkých. Váš e-mail je u nás v bezpečí - nespamujeme. Odběr můžete kdykoliv odhlásit.

Ochrana osobních údajů | Obchodní podmínky
© 2017 Offpark